Novelltävling och skrivmaratonkväll!

Nästa vecka ska jag delta i ett otroligt roligt projekt. Det är första delen av en app som knyter en berättelse till en fysisk plats och de har bestämt sig för att använda Udda verklighet som sin första skattjaktsroman. Jag är väldigt glad över att de valde min bok och ser fram emot att prova resultatet. Men! Som ett steg på vägen gör Stadsbiblioteket och MyStoryTours ett evenemang där ungdomar bjuds in för att skriva en stafettnovell och testa att lägga in den i appen och sen gå ut och följa resultatet! Det är den 29:e oktober kl.17-23 och novellen som ska skrivas har förstås skräcktema. Jag kommer att vara där och prata om skrivande som uppladdning för att dra igång.

Så är du ung, i Malmö och är sugen på att skriva tillsammans med andra som gillar samma så ska du förstås komma! Läs mer på facebookeventet.

mystorytours

Men det här är ju ingen tävling, tänker då den uppmärksamme, och det är helt rätt. Förutom den här kvällen så utlyser Stadsbiblioteket en novelltävling om Malmö. Skriv en kort berättelse om ditt Malmö där staden är skådeplats för ditt äventyr och var med och tävla om 1500 kr i presentkort på SF-bokhandeln! Mer information finns på facebookeventet ovan, eller så kan du maila info@mystorytoursmalmo.

Jag har skrivit "ungdomar" här och det är medvetet lite löst formulerat för på informationen står det 15+, men jag har kollat med biblioteket och om man är något yngre så gör det inget, för att delta den 29:e behöver man målsmans tillåtelse, men för att skriva novellen behövs inget annat än skrivlusten!