Kongresser och podcast

Lyssnar på podcasts från SF Squeecast om allt möjligt. Intressant och insatt från några av genrens mest spännande namn om några av genrens mest spännande företeelser. Och lite grann som att sitta i ett av deras vardagsrum och lyssna när de pratar med varandra, opolerat och ärligt. Nu är de sista detaljerna klara för två av årets kongressbesök. Det blir Åcon (17-20/5) och Kontrast (3-5/10).

Åcon har den fantastiska Cat Valente som hedersgäst och jag håller på att välja vilka böcker jag ska släpa med mig för signering. Hon har gjort makalösa böcker och är en lysande stilist, hon är också trevlig och rolig på Squeecast (se ovan).

Kontrast har många hedersgäster och de är alla värda att åka till Uppsala för, tillsammans borde de vara oemtotståndliga: Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg, Joe Abercrombie, Peter Watts och Kelly Link.

Båda har anmälningarna öppna, vad väntar ni på? Och ni vet väl att om man betalar sin medlemsavgift i god tid så ger man arrangörerna chansen att använda de pengarna till roliga saker man får uppleva? Inte? Nu vet ni.