Fringe

En av stammisarna i butiken bytte tips med mig för ett tag sen. Vi gillar tv-serier båda två och jag hade just avslutat alla avsnitt av Supernatural och hon hade likaledes avslutat Fringe. Vi hade bara sett några avsnitt av den andres senaste tv-seriepassion och varit avgjort oimponerade, så det gavs gott om tillfälle att sjunga sin series lov. En tjugo minuter senare lovade vi varandra att göra ett nytt försök med den respektive ratade tv-serien, och gissa om jag är glad för det! Nu är det jag som är fast i Fringe och jag är verkligen imponerad. Det var lite knepigt att skaka känslan av att jag sett delar förut och inte gillade det, men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var jag inte tyckte om. Just nu kan jag bara hitta fördelar med serien, hela vägen ner till hur de lyckas lägga en cliffhanger-känsla på slutet av varje avsnitt även om varje episod har en avslutad huvudplot. Det är galet. Jag vill genast sätta igång nästa avsnitt varje gång!

Så, på rekommendation kan jag nu också rekommendera Fringe, ifall inte alla sett den redan förstås. Det har ju hänt förut att man är sist med något fantastiskt, men jag är glad att jag har hittat en ny favorit.