Ändringar för Eurocon

Programmet till Eurocon är fortfarande föremål för ändringar, och en av de ändringarna har påverkat mitt schema. Nu är det som följer: Torsdag 16/7 16.30 på SF-bokhandeln i Gamla Stan signerar jag böcker och pratar med Karin Tidbeck (som också signerar). Vi agerar förband till Charles Stross som också signerar och sen pratar lite.

Fredag 17/7 19.00, intervjuar Elizabeth Bear, hedersgästen på kongressen, så om ni har något ni vill att jag ska fråga henne, bara kom med det. Jag tar emot förslag.

Söndag 19/7 13.00, läser texter (i ca 30 min). Det troligen en novell och kanske de första kapitlen av den nya boken (alla texterna är så korta). Den här gången blir det på engelska för de utländska gästernas skull. 16.00, sitter i panel och diskuterar fantastik i Sverige före år 2000. OBS, ÄNDRAD FRÅN 12.00.

Under hela kongressen kommer jag att ränna från en programpunkt till en annan, det verkar vara alldeles för många roliga saker, men jag hoppas ändå att alla som vill prata med mig kommer fram och säger hej. Jag kommer också att uppdatera på twitter ifall man vill veta vad jag sysslar med.

Gudars vad jag ser fram emot det! Nu åter till packningen. Undrar hur många böcker jag orkar släpa med mig för att få signerade?