Mina tankar är med Norge

Det är svårt att finna ord idag, en dag som började med nyheterna om Utöya. I denna tragik är jag ändå imponerad av den norska statsministern. Han visar sant ledarskap i sina rörda, personliga och ändå samlade uttalanden, i hur han bemöter pressen och i hur han svarar på deras frågor, även vad han svarar. Mina tankar är med Norge, det finns inte mycket annat att säga.

Det kan kanske kallas research

Har hela morgonen glidit runt mellan olika korta texter och tusentals bilder på nätet. Jag kan kalla det research om jag sträcker det lite. Och om jag känner mig själv rätt kommer det snart att övergå till att läsa på om bokföringsfinesser och deklarationsförklaringar. För även om det kändes bättre igårkväll är det fortfarande skrämmande mycket Bernard Black över min inställning till hela deklarationsgrejjen. Som tydligt visas här och här. Rather smart casual jacket it is.

Test tre

Ok, för att lyckas förstå mig på hur den här sidan ser ut så behöver jag ett lite längre inlägg att mäta med. Igen, om du snubblat in hit i förhoppningar om att hitta något av värde - gå till debutantbloggen.se istället. Där skriver jag och ett par andra författare om debutupplevelsen och allt som hör den till. Här lär jag mest småprata om livet i stort, inte om skrivandet ensamt. Jag menar, det är verkligen en udda verklighet jag lever i där min bok ska nå ut till vem som helst som letar efter den! Jag vill ha chans att dela den upplevelsen med andra också.

Jag undrar om det här är långt nog för att göra skillnad i temat ... bara ett sätt att ta reda på det. Dags att publicera.

Igen, ledsen ifall du hoppats på annat - jag har själv höga förhoppningar om det här! Ge mig lite tid bara.