Test tre

Ok, för att lyckas förstå mig på hur den här sidan ser ut så behöver jag ett lite längre inlägg att mäta med. Igen, om du snubblat in hit i förhoppningar om att hitta något av värde - gå till debutantbloggen.se istället. Där skriver jag och ett par andra författare om debutupplevelsen och allt som hör den till. Här lär jag mest småprata om livet i stort, inte om skrivandet ensamt. Jag menar, det är verkligen en udda verklighet jag lever i där min bok ska nå ut till vem som helst som letar efter den! Jag vill ha chans att dela den upplevelsen med andra också.

Jag undrar om det här är långt nog för att göra skillnad i temat ... bara ett sätt att ta reda på det. Dags att publicera.

Igen, ledsen ifall du hoppats på annat - jag har själv höga förhoppningar om det här! Ge mig lite tid bara.