Böcker i vilket annat medium osv.

Som jag sa nyss, jag är för böcker i alla deras former, och här har vi ännu ett exempel på hur mitt hjärta klappar snabbare när det finns en bok inblandad: böcker på tröjor. Nej, nej, ni förstår inte än - HELA BOKEN PÅ TRÖJAN!

Hos Litographs har det länge funnits planscher med hela texten till en bok samt låta texten forma en lämplig bild. De har varit snygga och dekorativa och jag har funderat på vilken bok som skulle få finnas på mina väggar. Men bokhyllor med många böcker i har alltid fått prioritet framför att lämna väggyta till bara en bok, oavsett hur snygg planschen än är. Men nu är de här: tröjorna! Så. Fina. Jag vill ha flera av dem på studs. Jag menar, titta bara:

och baksidan är en annan! Texten går runt tröjan!

Så, för alla era t-shirtbehov, vad sägs om att klä er i en bok?