Festivalbesök

Idag var jag på festivalen och rännde, först för att hinna fika med Jenny Milewski och hennes bokslukande dotter, sen som mitt författarjag. Det var trevligt att sitta på Hollandias uteservering och titta på drivorna av människor. En veritabel flod av dem! Jag var i tid och satt och förberedde mig men var mer upptagen av folk än mina egna tankar. Det är precis ett år sen Sätskild kom ut och det var en alldeles speciell känsla att titta på folk just därför.

Sen besökte jag Akademibokhandeln och blev intervjuad. Efteråt fick jag pricka av en grej på min lista: jag ombads signera en ung mans hand!

href="http://neneormes.files.wordpress.com/2013/08/20130819-222128.jpg">20130819-222128.jpg

Efter en stund på en bänk då två unga muslimska kvinnor kom fram och pratade om de stora frågorna med oss (och jag menar det bokstavligen: vi pratade om livet efter döden, själens varande och universums tillblivelse. Vi tyckte inte lika och det var ok) så höll jag låda hos Läxhjälp.

Jag vurmar för deras verksamhet och det finns flera olika sätt att hjälpa till, både med monetära bidrag och genom att bidra med sin tid. Kolla in deras hemsida.

20130819-221838.jpg

<a