Marys födelsedagspresent till alla

Den här resan till Chattanooga sker i februari för att fira Marys födelsedag i föräldrahemmet med ett skrivretreat, och dessutom firar hon sig själv genom att bjuda på en berättelse! Ni kan inte närvara men hennes novella finns nu uppe på hennes hemsida för alla att njuta av och den är en helt annan grej än hennes romaner. Jag tänkte att jag skulle peka er i rätt riktning så ni inte missar den. Och om ni nyligen hittat henne och hennes skrivande så läs förra årets födelsedagsberättelse också, det är Kiss Me Twice, en av mina favoriter av hennes korta historier. Hon använde förra årets NaNoWriMo till att skriva om den till en roman och jag ser fram emot att få läsa den så småningom. Tills dess nöjer jag mig med den som novella. Så ett stort grattis till Mary och lite läsning till oss! Det är en fin dag idag.