Arbetspaus

Jag tog en arbetspaus, dvs jag jobbade i butik och pausade från manuset en vecka. Det var säkert nyttigt - två-tre insikter som jag inte haft tidigare dök upp när jag prismärkte böcker och rättade till hyllor - men det hade den oväntade effekten att jag nu ögnar manuset med viss förskräckelse. Det som ska fixas känns plötsligt så väldigt mycket större och svårare än vad det gjorde för en dryg vecka sen. Det här är anledningen till att jag inte gillar att låta bli att skriva, jag får för mig att det är så svårt och krångligt när jag ska börja om. Men, i gladare toner, kan jag påminna folk om att The Hunger Games har biopremiär  till helgen! Jag ska gå och jag är så taggad att det inte finns en gräns för det! Men bioupphetsningen är inte över efter Hungerspelen, det finns Prometheus att se fram emot sen! Astronautarkeologer, yrket jag önskat mig hela mitt liv.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU]

... även om det verkar vara lite i farligaste laget.