4-årsfirande i butiken!

Imorgon är det dags för SF-bokhandeln i Malmö att fira sina fyra år  och vi har laddat hela veckan! Idag la vi sista handen vid kalaset och om ni har möjlighet att ta er förbi så kommer ni inte att gå lottlösa ur det.

Som alla andra fyraåringar tycker vi att ett kalas ska ha ballonger, smågodis och fiskdamm, men eftersom det är Halloweenhelgen också så kallar vi vår fiskdamm för Bus eller bok. Kom in i butiken, säg 'bus eller bok!' till personalen i kassan och ni ska genast bli givna en bok. Det är blandade böcker som bokhandeln samlat på sig, läsex från förlagen, fellevererade och annat roligt. Naturligtvis bjuder vi på smågodis också. Dessutom får kalaset finbesök i form av serieskapare som kommer att signera, prata med fans och rita i böckerna. Hela programmet finns här. Är man dessutom ordentligt utklädd så får man rabatt på sina köp.

Men bokhandeln lever ett dubbelliv i helgen och är med på Sydcon också! Jag ska skynda mig dit efter vi stänger imorgon så jag hinner med båda. Det är förbaskat roligt att Malmö har ett rollspelskonvent igen. Sydcon var den stora rollspelshändelsen för mig när jag flyttade till Malmö -94. Det är naturligtvis inte samma, men det är svårt att leva upp till nostalgin enbart så jag ser fram emot att skaffa mig nya minnen istället.

Kan inte riktigt fatta att det gått fyra år sen vi öppnade butiken, det är helt enkelt sant att tiden går fort när man har roligt.