För Afrika

Inlägget nedan är taget i sin helhet från Glorybox och Sara B Elfgren.

Hörni, gå in och ta del av Bokmanias fina initiativ. Om ni inte orkar klicka vidare ta bara fram mobilen och gör så här:

För att skänka pengar till Röda korset: Messa AKUT TORKA till 72 900 för att skänka 100 kr. För att skänka pengar till Rädda barnen: skicka 10KATASTROF (10 kr) eller KATASTROF (50 kr) eller BARN (200 kr) till 72950 För att skänka pengar till FN-organisationen UNHCR: SMS:a till 72970 För att ge 100 kr, SMS:a FLYKTING För att ge 50 kr, SMS:a FLYKTING 50 Jag vill även lägga till Läkare utan gränser: Sms:a LIV till 72 970 (50 kr) Information om bank/plusgiro finns om du klickar vidare på länkarna. Enligt O tipsar även om Sticka till Afrika. Kopiera gärna det här blogginlägget rakt av och sprid det vidare! 

En extra länk går till Aftonbladet som har gjort en sammanställning av bank/plusgiro och har gått igenom vad Läkare utan gränser gör samt vad en timme arbetad tid är värt. Jag har passat på att skänka ett par timmar av min tid. Jag har haft tur som inte är drabbad och som har ett jobb och att jag dessutom har pengar över att dela med mig av.

Så jag säger som Sara, sprid vidare. Och jag lägger till, alla kan inte göra allting (eller lösa alla situationer) men alla kan göra något.