Litteraturbaren - en kort rapport

Jag har lagt upp veckans inlägg på Debutantbloggen, och det handlar inte helt oväntat om Litteraturbaren. Resten av veckan har handlat om att komma tillbaka till jobbet efter semestern, men Litteraturbaren var ett andningshål i det. Jag fick träffa Johan Theorin! Det var fantastiskt trevligt och han är en så rolig person att jag blev helt avväpnad så fort vi sågs. Vi hade inte så vansinnigt gott om tid innan det var dags att kliva upp på scen, men det fanns tid att ge honom min bok och få mitt ex av Skumtimmen signerad. Efter samtalet, som jag minns som roligt och lyckat med en glad och uppmärksam publik, åt vi middag och drog skrönor en stund till innan bussen gick tillbaka till Malmö. Allt gav mig en champagnebubblighet i kroppen.

Jag har haft en förbaskad tur med mina möten med etablerade författare. Justina Robson var otroligt trevlig och Johan Theorin fortsatte samma stil. Jag kan bara hoppas att min tur håller i sig.

Bildbevis säger ni? Här: