Tillbaka

Bilsemestern var så avslappnande att vi bestämde oss för att förlänga den lite och det blev en hel vecka istället. Nu har jag landat i lägenheten igen och njuter av min egen säng, en lång och varm dusch och att inte ha något jag måste jaga iväg till i tre dagar till. Vädret har utan tvekan varit så samarbetsvilligt man kan tänka sig under resan (om man bortser från att jag tillbringade 9 timmar av sommarens varmaste dag i en bil utan AC på en motorväg som dallrade i hettan) och med lite tur håller det i sig de sista dagarna också. Bilen returneras på söndag. Att köra bil är bra för att ordna tankarna för mig. Egentligen gäller det alla saker som upptar största delen av min uppmärksamhet men lämnar den kreativa sidan till annat. Lite som att se en bild genom att inte titta rakt på den. Att släppa fokus. Det fungerade för mitt nästa projekt också, precis som tiden borta från datorn har gett mig andrum nog att känna skrivlust på riktigt igen.